Kjære nabo

Vi trenger din hjelp.
Hjelp til å beskytte oss.

Vi trenger helt klart en påminnelse alle sammen av oss, hvor vi nå befinner oss når det kommer til Electromagnetic Fields (EMF) og stråling mot våre kropper.
Når vi er på et røntgeninstitutt for å ta et røntgenbilde, en CT eller en MR blir vi bestrålt. Og vipps kan en radiolog se inn i kroppen vår på forskjellige nivåer.
Og du har kanskje lagt merke til at operatøren som utfører bestrålingen går å gjemmer seg bak en spesiell vegg.
Det samme gjør tannlegen din. Har du tenkt noe over grunnen til det?

De er opplært til at slik er rutinen og at det er meget viktig. De blir utsatt for strålingen mange ganger daglig, så føre var prinsippet praktiseres. Langtidsvirkningen av hele tiden å bli bestrålt skal man ikke glemme.

Det de glemmer er at i baklomma eller i sykehusfrakken har de sin egen Smartphone og på bordet foran dem ligger det muligens en Dect.phone (trådløs). Mer om det senere.

De samme menneskene reiser etter jobb hjem til boligen sin, der de kanskje bor sammen med kone/samboer og barn. Hvis de kjører bil er det stor mulighet for at det finnes bluetooth tilkoblingsmulighet for telefonen i bilen. For vi må jo så klart benytte handsfree.
Hjemme har de en Wi-Fi ruter. Den står selvfølgelig på hele tiden 24/7 365 dager i året.
Det har den jo gjort siden vi alle begynte å bruke slikt utstyr, og vi har derfor ikke tenkt mer over det.
Hjemme har de også hver sin Smartphone og kanskje et nettbrett eller to i tillegg. Noen har også en LapTop kanskje, for det er jo så greit å sitte i sofakroken å jobbe litt når man får tid. Og alt skjer selvfølgelig trådløst, for da benytter man jo ikke datapakken i telefonen så klart. Alt dette utstyret sender ut stråling, og lager såkalte EMF (Elektromagnetisk felter).

Mange hus står så tett i dag at de enkelte private Wi-Fi rutere / nett sender signaler langt inn i stua til naboen. Har du tenkt på det?

I løpet av det siste året har boligen din mest sannsynlig også fått inn en såkalt AMS, Smartmåler for strøm. Den er den absolutte verstingen av alt slikt utstyr.

Summen av stråling ved bruk av alt dette utstyret er sakte drepende på lang sikt. Du vil bli veldig overrasket og kanskje litt sint på deg selv hvis du leser deg litt opp via de linker jeg legger ut her.

Jeg hadde selv en mor som fikk hjernesvulst (GlioBlastoma). Fra diagnose ble stilt fikk hun 1-2 år igjen å leve. Hun hadde Wi-Fi ruteren bak sofaen i stuen og satt veldig mye i mobiltelefon. Med kunder, barn og barnebarn. En dag var det slutt.

Jeg spør deg derfor om du kan være så snill og lese deg opp på temaet EMF (Electromagnetic Fields)
Inntil du har gjort det spør jeg deg også om du kan være så snill å slå av Wi-Fi ruteren din når den ikke brukes. Dette gjelder spesielt på natten.
Det er da kroppen skal hvile og restituere seg.

I Norge er det Einar Flydal vi kan lene oss på og stole på.
Her er noen linker:

Denne fører til gruppen Info om Smartmålere hos Flydal: https://einarflydal.com/smartmaler-info/

Her er en link som omhandler Wi-Fi og stråling: https://einarflydal.com/tag/wifi/